Bezorgen en levertijden

Op deze pagina vindt u informatie over:

Verzendkosten
Bezorgen
Indien u niet thuis bent
Levertijd
Ander bezorgadres
Afhalen


VERZENDKOSTEN

 • Binnen Nederland
  De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,36 als uw bestelling door de brievenbus past. Als dat niet zo is zijn de verzendkosten (ongeacht het gewicht) € 6,75-.
 • Buiten Nederland (International orders)
  De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen €10,50, bij een grote hoeveelheid kan dit eventueel iets verhoogd worden. Voor overige EU landen zijn de verzendkosten 17,50 en buiten EU vanaf 25,00 (mochten het grote hoeveelheden zijn kunnen de verzendkosten afwijken)

BEZORGEN

’t Stoffigpakhuis bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Wij streven er naar om uw bestelling dezelfde dag te versturen of de dag erna, of PostNL het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen maar dat is in de meeste gevallen wel het geval.


INDIEN U NIET THUIS BENT

Als u niet thuis bent wordt uw bestelling bij de buren afgeleverd. Mocht u dat niet willen kunt u dat aangeven bij stap 2 in het bestelproces (in het opmerkingen veld).

Als een pakketje niet bij de buren mag worden afgeleverd dan laat de postbode een briefje voor je achter. Het pakket wordt dan nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Bent u dan weer niet thuis, dan wordt het pakket op het dichtbijzijnde postkantoor voor u afgegeven. U krijgt dan een briefje in de bus met de melding dat u de bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen.

De bezorgtijden van PostNL zijn als volgt:

 • Eerste bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur.
 • Tweede bezorgpoging: maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en zaterdag niet (dit wordt maandag).

LEVERTIJD

 • De volgende dag verzonden ( indien op voorraad en direct betaald )
  Wij streven er naar om uw bestelling dezelfde dag te versturen of de dag erna, of PostNL het dan ook daadwerkelijk de volgende dag aflevert kunnen wij helaas niet garanderen maar in de meeste gevallen wel.
 • Levertijd bij eenmalige machtiging( indirecte betaling )
  Bij eenmalige machtiging wordt de bestelling (bij hoge bedragen) na de storneringsperiode verzonden.
 • Bezorging op zaterdag
  Onze vervoerder (PostNL) levert op adressen van particulieren ook op zaterdag
 • Bestelling is nog niet binnen
  ’t Stoffigpakhuis doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren. De levertijd is mede afhankelijk van de gekozen betaalmethode en de aanwezige voorraad. Mocht u vragen hebben over uw bestelling neem dan even contact met ons op.

ANDER BEZORGADRES

’t Stoffigpakhuis maakt het mogelijk om op elk gewenst adres uw bestelde producten af te leveren. U vult namelijk tijdens de bestelling uw eigen adres in en een gewenst afleveradres.


AFHALEN

U kunt uw bestelling via onze website doen en vervolgens afhalen in de winkel in Delft. Dit kunt u aangeven bij stap 3 in het bestelproces (Betaal- en aflevermethode).